Liittokokous

 

Metalliliitosta Teollisuusliitoksi ­– mitä nimenmuutos tarkoittaa?

19.05.2017

Metalliliiton nimi muuttui Teollisuusliitto ry:ksi keskiviikkona 17.5. ylimääräisen liittokokouksen päätöksellä. Metalliliittoa nimenä ja Metalliliiton logoa ei enää virallisissa yhteyksissä käytetä. Työttömyyskassan nimi muuttuu vasta 1.1.2018.

Metalliliiton nimi on nyt Teollisuusliitto ry. Ruotsiksi liiton nimi on lndustrifacket rf ja englanniksi The Finnish Industrial Union. Nimenmuutos astui voimaan välittömästi keskiviikon päätöksen jälkeen. Liiton y-tunnus säilyy ennallaan.

Metalliliiton ammattiosastot ja jäsenet ovat automaattisesti Teollisuusliiton jäseniä. TEAMin ja Puuliiton ammattiosastot, ja sen myötä jäsenet, liittyvät Teollisuusliittoon marraskuun alkuun mennessä. Uuden liiton ensimmäinen liittokokous järjestetään 28.–30.11.


Liiton yhteystiedot ja lehti ennallaan

Metalliliitto.fi-tunnus säilyy toistaiseksi liiton verkkosivuilla ja henkilökunnan sähköpostiosoitteissa. Myös sosiaalisen median sivustot pysyvät toistaiseksi Metalliliiton nimellä.

Ahjo-lehti jatkaa ilmestymistään marraskuun liittokokoukseen asti. Teollisuusliiton uusi jäsenlehti alkaa ilmestyä joulukuussa. Teollisuusliiton visuaalinen ilme ja verkkosivut julkaistaan syksyn liittokokoukseen mennessä. Liiton toimistojen nimikyltit vaihtuvat myös syksyllä.