Menneet tapahtumat

 

Mosaiikkimuna-askartelukurssi
 

Metalli 49:n naiset kävivät askarelemassa taide- ja toimintatalo Vimmassa 10.3. ja 11.3.2015. Iltojen aikana valmistui toinen toistaan upeampia mosaiikkimunia.

 

Ay-historiaa ja skumppaa
 

Metalli 49:n ja naisjaoston vierailevana tähtenä oli perjantai 17.5.2013 Metalliliitosta työehtosihteeri Turja Lehtonen, joka piti esitelmän aiheesta ay-liike eilen ja tänään. Mielenkiintoisen tietopaketin jälkeen naiset poistuivat keskustelemaan ay-liikkestä Pinellaan skumppatastingiin. 

Kiitos kaikille kurssilaisille, eritoten kuplien laskijoille.

 

Naisten huovutusilta
 

Metalli 49:n naiset tutustuivat taide- ja toimintatalo Vimman tekstiilipajaan tiistaina 19.3.2013. Illan aikana suomenlampaanvillasta syntyi huovuttamalla pieniä tasotöitä ja pannualustoja.

Kiitos kaikille mukana olleille rullaajille!

 

Naisten koulutus- ja hyvinvointipäivä


Metalli 49:n naisten iloinen ja vauhdikas, 14 hengen seurue kokoontui osaston toimistolla lauantaina 8.9.2012 koulutus- ja hyvinvointipäivän merkeissä. Murikka-opiston opettaja Marjo Nurmen johdoilla pohdittiin naiseutta ja päivän päätteeksi rentouduttiin turvesaunassa.

Huumorilla höystettyyn päivään mahtui niin ryhmätöitä, kuin soljuvaa keskustelua. Päivän aikana pohdittiin mm. naisen asemaa työelämässä, miten naiseus on muuttunut sukupolvien aikana sekä median vaikutusta naiskuvaan.

Illansuussa verhouduttiin turpeeseen. Lumikuningatarturpeen helliessä ihoa ja naisten saunoessa nauru raikui.

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille.

 

Uusia haasteita suunnitellaan, tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan!