Nuorisojaosto

Nuori neljäysiläinen!


Olet enintään 35-vuotias ammattiosaston jäsen ja kuulut siis osaston nuorisotoiminnan piiriin. Meitä on osaston noin 6000 jäsenestä 1000. Teollisuus 49:ssä nuorten toiminnasta vastaa nuorisojaosto. Olet tervetullut mukaan kaikkeen sen toimintaan sekä ideoimaan uusia toimintamuotoja. Ota yhteyttä meihin vetäjiin tai tule vain mukaan johonkin tilaisuuteen!


Ilmoita yhteystietosi - Tule suunnittelemaan toimintaa! 


Keräämme jäseniltä s-postiosoitteita tapahtumista tiedottamista varten. Jos sinulla on sähköposti, ilmoita osoitteesi osaston toimistoon (susanna.merinen(at)teollisuus49.fi). Saat siten jatkossa ilmoituksia tapahtumistamme kätevästi sähköisesti. Jos olet Facebookissa, etsi sieltä ”Teollisuus 49:n nuoret - Metalli 49:n nuoret” ja tykkää. Myös sitä kautta saat tietoa toiminnasta ja voit käydä vaikkapa katsomassa kuvia menneistä tapahtumista. Aina on myös hyvä seurata työpaikan ilmoitustaulua.

 Muistathan, että työttömyys ei ole mikään este osallistua nuorisojaoston toimintaan tai osaston toimintaan muutenkaan – päinvastoin. Ei kannata jäädä kotiin ihmettelemään maailman menoa, vaan tulla mieluummin tapaamaan kohtalotovereita ja miettimään mitä asioille voitaisiin yhdessä tehdä, tai sitten voit tulla muuten vaan viihtymään. Toimintakalenterista löydät paitsi uudet tapahtumat myös nuorisojaoston kokousten ajankohdat, niihin kaikkiin olet tervetullut! Tule siis mukaan toimintaan ja tuo työkaverisikin!Jaoston vetäjät:                                                  

Laura Aalto ja Tuukka Virtanen (laura.aalto(at)teollisuus49.fi ja tuukka.virtanen(at)teollisuus49.fi)

@-merkki on korvattu (at) roskapostin estämiseksi.